Prosjektleder med IKT-fagkompetanse

Markedets mest spennende utfordringer

Hos Norges fremste virksomheter gjennomføres prosjekter, som i både norsk og internasjonal målestokk betraktes som store, komplekse og nyskapende. Til slike prosjekter kombineres ofte egen ekspertise med det ypperste fra konsulentmarkedet.MIT er stolte av å opptre på en slik arena.Vi er alltid på jakt etter nye kolleger med kunnskap og erfaring innen IKT og prosjektledelse.

Hos Management-IT

MIT kan tilby deg en spennende arena for utvikling, innflytelse og prestasjon. Vi er usnobbete, hyggelige og erfarne konsulenter som ønsker å dele vår kompetanse med deg. Hos oss blir du sett, hørt, tatt godt vare på, du får gode betingelser og fleksibilitet.

Du

  • har teknisk utdanning på masternivå og noen års relevant erfaring
  • kombinerer prosjektledelse med IKT-kompetanse
  • er en trivelig person som både kan arbeide selvstendig og godt sammen med andre
  • er motivert for nye utfordringer og trives godt i ulike kundemiljøer
Send søknad og CV til info@management-it.com

Kontakt:

Adm. dir. Sverre Røkenes, tlf: 67 53 80 10, mob. 907 76152Vår kontoradresse er Friggs vei 34, 1349 RYKKIN